Informatie Technologie

In de hedendaagse wereld speelt technologie in welke vorm dan ook een belangrijke rol in de evolutie van de mens. Informatietechnologie (ICT) is onmisbaar voor een business. Elk bedrijf heeft een ICT-afdeling nodig. Global KPO is een wereldwijde speler gespecialiseerd in ICT-outsourcing diensten en helpt bedrijven om hun (technologische) bedrijfsprocessen te optimaliseren. Onze maatwerkoplossingen zijn aangepast aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Global KPO heeft veel ervaring in verschillende sectoren en biedt ondersteuning bij het maken van keuzes, door snel de juiste informatie aan te leveren over complexe ICT-vraagstukken, zodat bedrijven op de hoogte zijn van de trends en ontwikkelingen binnen de snel veranderende ICT-sector. Om trajecten, zoals de IT-strategie, netwerkoptimalisatie of het opzetten van een IT shared service center succesvol te realiseren, is kennis van uw markt nodig. Wij weten wat er in uw markt speelt en bieden de oplossingen die effectief zijn. Onze outsourcing oplossingen helpen bedrijven om de continuïteit te waarborgen en ICT-projecten efficiënter te laten verlopen. Dit resulteert in lagere kosten waarbij de kwaliteit uiteraard gewaarborgd blijft.

Software ontwikkeling

Vandaag de dag zijn veel industrieën zeer competitief geworden en bedrijven zoeken naar IT-bedrijven voor software development die kunnen helpen bij het bouwen van nieuwe softwareproducten. Waarbij het van uiterst belang is dat de software op tijd, werkend en binnen het budget opgeleverd wordt. Het is een uitdaging om de juiste mensen te vinden die bij uw bedrijf passen en uw passie delen, zodat ze u kunnen helpen om een voorsprong te nemen op de concurrentie. Als vertrouwd en gerenommeerd software ontwikkeling bedrijf biedt Global KPO u de beste ICT-experts, die goed passen bij uw organisatie. Wij maken gebruik van bewezen ontwikkelingsmethoden, gevestigde technologische kaders en diepgaande inzichten in de branche om schaalbare en uitbreidbare software-oplossingen te leveren die aan uw specifieke behoefte voldoen.

Het outsourcen van software ontwikkelingsprojecten brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Volledige focus op uw core business en bedrijfsactiviteiten.
  • Toegewijd team van softwareontwikkelaars/developers, die zich kunnen aanpassen aan uw tijden.
  • Technische expertise die zorgt voor kwalitatief hoogstaand werk.
  • Gedetailleerde rapporten en bewaakte voortgang van het traject.
  • Goedkope tarieven en een snelle doorlooptijd.

ICT-recruitment

Het vinden van de juiste mensen voor uw organisatie kan complex zijn - echter dat hoeft niet zo te zijn. De betrokkenheid van Global KPO kan uw wervingsinspanningen fors verlagen. Onze wervingsdiensten zullen u niet alleen helpen bij het minimaliseren van de wervingskosten, ook zorgen zij voor alle bijkomende zaken, zoals het vinden van de juiste kandidaten, onderhandelingen omtrent vergunningen en certificaten (mocht u mensen uit het buitenland inzetten). Het vinden en werven van de juiste kandidaat met de juiste ICT-ervaring is niet altijd even eenvoudig. Talent heeft direct of indirect toch invloed op alle processen binnen een bedrijf. De uitvoering van de strategie, de financiële gezondheid van een bedrijf zijn zaken waarbij talent een belangrijke rol speelt. Als een bedrijf talentontwikkeling goed inricht, blijkt dit een aantoonbaar effect te hebben op het bedrijfsresultaat. Dit is één van de belangrijkste redenen om ICT-outsourcing in te zetten. Global KPO zorgt voor een reële kostenbesparing, waardoor u meer budget overhoudt. Wij maken het makkelijk voor u door goed in te spelen op uw eisen en shortlists voor u te identificeren. De kandidaat kan rechtstreeks door u worden ingehuurd op uw loonlijst of het hele proces kan worden uitbesteed aan Global KPO

Doe meer met minder, verhoog de kwaliteit van uw talent en houd de kosten zo laag mogelijk.